Eventdressing GaultMillau

eventdressing gaultmillau
Bericht 6 december 2019

Eventdressing GaultMillau

Maandag 3 december was de lancering van de nieuwe gids en het World Food Programme liefdadigheidsdiner.
Wij hebben een groot deel van de aankleding van deze mooie evenementen mogen verzorgen, met onder andere vlaggen, frames en perswanden.

Lancering Gault&Millau gids 2019

Het magazine werd gelanceerd in de Kromhouthal Amsterdam. Naast de feestelijke lancering van de gids, ook de bekendmaking van de Gault&Millau Awards. Een feestje met de top van de Nederlandse gastronomie.

Tot de winnaars mochten zich onder andere rekenen: Onno Kokmeijer (Ciel Blue, Amsterdam) – Chef van het jaar en Jim de Jong (Restaurant De Jong) – Jonge Topchef van het jaar. Met nog een aantal prijswinnaars bereidden zijn een 4-gangen diner voor de gasten van het avondprogramma.

World Food Programme liefdadigheidsdiner

Diezelfde avond was het Mastercard Nederland World Food Programme liefdadigheidsdiner, gepresenteerd door Katja Schuurman.

Tijdens het diner werden verschillende werelden bij elkaar gebracht door Mastercard Nederland om aandacht te vragen voor een belangrijk thema: voedselhulp aan kinderen in ontwikkelingslanden. Door middel van een veiling, loterij en social media actie is er maar liefst € 77.000 opgehaald voor schoolmaaltijden.

En omdat plaatjes meer zeggen dan woorden, een paar mooie foto’s:
Met dank aan Ivo Geskus, SpecialPixels.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer