Foto: foto van de stoelhoezen bij De Nieuwe Bibliotheek.

Stoelhoezen voor een veilige afstand

Anderhalve meter

Om het voor bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken waar je mag plaatsnemen met het in acht nemen van de anderhalve meter regel, kun je gebruik maken van een stoelhoes op de stoelen die je vrij wilt houden.

Of het nu gaat om bezoekers van het theater of de bioscoop, voor patiënten en cliënten in wachtruimtes of voor gasten in een restaurant of congrescentrum. Met deze hoezen kun je als organisatie instaan voor de vereiste afstand tussen personen.

Materiaal en bedrukking

De standaard stoelhoes is 40 x 90 cm (45 cm rugleuning) en heeft op de hoeken ringen, waardoor je deze aan elkaar kunt vastmaken. Zo blijft de hoes ten alle tijden goed zitten op de stoel.

Verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en bedrukking (foto, afbeelding, tekst en/of logo). Afwijkende maten nodig, informeer naar de mogelijkheden!

Een andere, sfeervolle optie is het plaatsen van kartonnen poppen op de stoelen ook wel lifesizers genoemd.

 

Stoelhoes (prijs per stuk)

 

Aantal Kosten
1 – 10 € 7,95
11 – 50 € 6,95
> 50 € 5,95
 
Overige afmetingen – prijs op aanvraag

 

Doneer een stoel

Koninklijk Theater Carré heeft een actie in het leven geroepen om hen te steunen in deze moeilijke tijden, ‘doneer een stoel’. Wij hebben voor Carré stoelhoezen bedrukt met de tekst:

‘Ja, deze stoel is vrij. Maar u kunt hier niet gaan zitten. Carré is genoodzaakt 1.200 stoelen leeg te houden. Doneer een stoel en help Carré op carre.nl/doneer.’


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer