ADE 2021

vlaggenmasten ade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bericht 15 oktober 2021

Amsterdam Dance Event

ADE 2021 is back in town

Van woensdag 13 tot en met zondag 17 oktober staat Amsterdam in het teken van ADE 2021, ’s werelds grootste dance-muziekfestival.

De vijfentwintigste editie vorig jaar, werd noodgedwongen een online editie. Dit jaar kunnen muziekliefhebbers van over de hele wereld elkaar weer live ontmoeten in Amsterdam. Er zijn meer dan 250 feesten op zo’n 90 locaties door de hele stad.

Citydressing

Evenals vorig jaar hebben wij de stad mogen voorzien van de nodige ADE uitingen, alleen dit jaar in iets hogere aantallen. Voor het evenement hebben wij heel wat vlaggen mogen bedrukken, door de hele stad wapperen zo’n 336 gele baniervlaggen.

Alle huurmaterialen hebben wij in hoge aantallen in huis. Zo hebben wij voor dit project ruim 200 ballastbakken en vlaggenmasten geplaatst uit eigen voorraad. Met ons interne transport zijn wij ook logistiek goed ingericht op dit soort klussen. Vanuit kantoor coƶrdineren wij het project, waardoor ons montage team zeer efficiƫnt te werk kan gaan.

Duurzaamheid

Al enkele jaren geleden nam onder andere ADE het voortouw in de duurzame ontwikkeling in de Nederlandse evenementenbranche. Dit jaar zijn alle vlaggen gemaakt van PETflag, vlaggenstof gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen.

Een kleine impressie:
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer