Foto: klimmers die een layhercontructie bekleden van het tech event ‘The Next Web’.
 

(De)montage

De beste afdrukkwaliteit, een goed ontworpen banner of merkdetail kan zijn doel mislopen als deze niet op de juiste wijze wordt gemonteerd.

We zijn in staat om op verschillende locaties tegelijk te werken, waarbij we de hoogste kwaliteit en persoonlijke aandacht voor elk detail behouden. Wij werken met een ploeg van eigen mensen, eventueel aangevuld met een ervaren flexibele schil.

Montage en demontage door ervaren mensen

Iedereen die voor ons werkt is in het bezit van de benodigde eisen met betrekking tot de veiligheid in arbeid en kennis in de uit te voeren werkzaamheden.

Tevens maken wij gebruik van de juiste en kwalitatieve montagematerialen om ook tijdens het event er zeker van te zijn dat alles veilig en volgens afspraak verloopt.

Verwerking en afvoer materiaal

Na het event verzorgen wij de afbouw en zorgen wij ervoor dat alle materialen op de juiste manier worden verwerkt en afgevoerd.

Denk er ook eens aan een tweede leven te geven aan oude materialen. Wij werken samen met partijen die het materiaal kunnen upcyclen tot een fantastisch nieuw product!

We hebben dan ook al een aantal zeer mooie montage klussen op onze naam staan. Zo hebben we de steigers voor Huis ter Duin volledig ingepakt met 1.600 m² airmesh. Een indoor bedrijfsevent aangekleed met 7.800 m² frontlit lightblock en recent de Amsterdam Fashion Week op het Museumplein in Amsterdam.

 

 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer