Materiaal: 100% gerecyclede PET-flessen  Gewicht: 110 gr/m²  Brandwerend: vertragend, B1 gecertificeerd  Bedrukking: sublimatie  Max. breedte: 320 cm 
Indoor / outdoor: in- en outdoor  Translucent: nee 

ECO vlaggen

Vlaggenstof van 100% gerecyclede PET-flessen

Volgens de cijfers van Euromonitor worden er elke minuut minimaal 1 miljoen plastic flesjes verkocht. Alleen in Nederland gaan er jaarlijks zo’n 1,5 miljard PET-flessen over de toonbank.

Deze flessen zijn prima te recyclen tot nieuwe flessen, maar nu ook tot vlag! ECO vlag is een nieuw materiaal voor het produceren van vlaggen, gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Wij zien het dan ook als een grote stap in de verduurzaming van de printindustrie.

Productie ECO vlag

Volgens de strengste normen (ISO 14001), wordt dit materiaal gefabriceerd in Duitsland en voldoet aan de Duitse klasse 4 eisen van de Oeko-Tex Standaard. Uiteraard is van dit materiaal een certificaat en achtergrondinformatie aanwezig.

De nieuwe standaard op vlaggengebied!

Wij kunnen dit, als eerste in Nederland, aanbieden voor een schappelijke prijs. De prijs is dan ook geen reden meer om het te laten en wat ons betreft is dit dan ook de nieuwe standaard voor vlaggen en banieren.

Wij verwerken het materiaal tot alle gangbare vlag-varianten, zoals horizontale vlaggen en banieren. De levensduur van de stof is gelijk aan die van ‘normaal’ vlaggenstof. Het materiaal heeft een rolbreedte van 320 cm en kan aan elkaar worden gestikt tot ieder gewenst formaat.

Worden deze vlaggen ook de nieuwe standaard voor jou organisatie?
Vraag een vrijblijvende sample aan om het materiaal zelf even te bekijken.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer