Foto: eigen foto
 

Nederland wordt steeds duurzamer,
ook de grootformaat print materialen.

Samen gaat het lukken!

Wij leveren al jaren vele meters aan materiaal, maar nu is het tijd voor actie!

Eerlijk is eerlijk, we hebben er wat tijd voor nodig gehad, maar eindelijk hebben we een volledig assortiment aan duurzame materialen kunnen samen stellen. Hier zijn we enorm trots op!

De materialen zijn ook echt een vergelijkbare vervanger van de ‘oude’ materialen met een vergelijkbare levensduur, eigenschappen en kwaliteit. En de kosten? Die zijn nauwelijks hoger! Eigenlijk is er dus geen reden meer om niet over te stappen…

Uiteraard adviseren we je graag over de materialen, hebben samples beschikbaar en kijken we samen naar het project om tot de beste oplossing te komen.


ECO folder

Download hier onze ECO folder met een compleet overzicht van de materialen.

Recycle!

Daarnaast kunnen de doeken na gebruik een tweede leven krijgen. Draag je steentje bij door de materialen te laten recyclen of upcyclen en geef een tweede leven aan het gebruikte spandoek. Bedrijven als RE-BANNER en Verdraaid Goed bedenken nieuwe toepassingen voor waardeloos geworden materiaal.

Festivals bijvoorbeeld kunnen diverse merchandise items laten produceren, te denken aan een shopper of weekendtas, laptop- of tabletsleeve of een keukenschort.

    

De levertijd van onze duurzame materialen is iets langer dan je van ons gewend bent. Reken op 1-2 weken en spoed is helaas niet mogelijk, dus zorg dat je op tijd besteld!

Voor onze duurzame materialen geldt een minimale ordergrootte van 10 m² of € 150,00 excl. BTW.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer