Foto:

Jouw oude vlag of spandoek waardeloos?
Zeker niet! Recycle het tot een prachtig nieuwe product.

Geef een tweede leven aan je oude spandoek

Wij werken samen met bedrijven, waaronder RE-BANNER en Verdraaid Goed, die een tweede leven geven aan jouw gebruikte vlaggen of spandoeken.

Recyclen

In Nederland produceren wij jaarlijks bijna 490 kilo afval per persoon. Hiervan zou bijna 60% gescheiden worden ingeleverd met papier en glas aan kop.

Afval scheiden is goed voor het milieu, met het hergebruiken van oude materialen besparen we energie en grondstoffen. Afval kan dus zelf een waardevolle grondstof worden!

In de festival- en evenementenbranche kunnen wij dit ook!

Niet alleen kan je bij het aanschaffen van nieuw materiaal voor de duurzame variant kiezen, ook kan je van afgedankte materialen nieuwe maken.

Sociale werkgelegenheid

De producten worden gemaakt in Nederlandse sociale werkplaatsen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de productie in Nederland worden ook grote transportafstanden voorkomen.

Laat van een oud, waardeloos spandoek een fantastische goodiebag maken, een vliegengordijn om ongewenst bezoek buiten te houden, een sporttas voor je medewerkers of een mooie messengerbag als relatiegeschenk. Ook festivals hebben hiermee direct een super leuk merchandise item in handen.

Wil je meer weten?

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer