Foto: bedrukte steigerdoeken voor het InterContinental Amstel Amsterdam.

Steigerdoek bedrukken,
mooie oplossing voor (monumentale) panden.

Steigernetten, geen fraai gezicht…

Je ziet ze vaak genoeg in het straatbeeld, de veelal zwarte of groene steigernetten. Doek bevestigd aan de steigers om veiligheid te bieden aan passanten en medewerkers in de bouw. Onmisbaar, maar laten we eerlijk zijn, geen fraai gezicht.

Reclame uitingen

Adverteren op steigerdoeken? Een groot publiek bereiken op een A-locatie!

Big Outdoor Media biedt de mogelijkheid tot adverteren op een aantal top locaties, zeer druk bezochte plekken in Amsterdam en Rotterdam. In samenwerking met Big Outdoor Media produceren en monteren wij de doeken.

Steigerdoek bedrukken met afbeelding pand

Inmiddels hebben wij voor diverse monumentale panden een mooie oplossing gerealiseerd. Om de gebouwen toch de uitstraling te kunnen geven die deze verdienen, hebben wij gekeken naar de perfecte oplossing. Steigerdoek bedrukt met print van het pand in originele staat. Twee vliegen in één klap: én de vereiste veiligheidsnetten én een fraaie uitstraling.

Al zeggen we het zelf, best een indrukwekkend rijtje van historische panden waar wij de steigers hebben mogen voorzien van steigerdoeken:

Airmesh

Om de steigers te bekleden gebruiken wij airmesh. Door de hoge winddoorlaatbaarheid (70%) is de kans op schade aan het doek en de steiger aanzienlijk kleiner. Het materiaal heeft een printbreedte van 5 meter, maar door moderne lastechnieken kan iedere gewenste afmeting worden gemaakt.

Steigerdoek bedrukken met eigen ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Het materiaal waar wij op printen eerst zelf even bekijken, vraag dan een gratis sample aan.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer