Foto: bedrukte steigerdoeken voor het InterContinental Amstel Amsterdam.

Steigerdoek bedrukken,
mooie oplossing voor (monumentale) panden.

Geen fraai gezicht…

Je ziet ze vaak genoeg in het straatbeeld, de zwart of groene steigernetten. Doek bevestigd aan de steigers om veiligheid te bieden aan de medewerkers in de bouw. Onmisbaar, maar geen fraai gezicht.

Reclame uitingen

Voor veel mensen een doorn in het oog, de levensgrote reclame op deze steigerdoeken.

Volgens de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad en de Werkgroep Buitenreclame d’Oude Stadt zou dit zelfs gevolgen kunnen hebben voor de plaats op de Unesco-lijst van cultureel werelderfgoed.

Steigerdoek bedrukken met afbeelding pand

Inmiddels hebben wij voor diverse monumentale panden een mooie oplossing gerealiseerd. Om de gebouwen toch de uitstraling te kunnen geven die deze verdienen, hebben wij gekeken naar de perfecte oplossing. Steigerdoek bedrukt met print van het pand in originele staat.

Al zeggen we het zelf, best een indrukwekkend rijtje van historische panden waar wij de steigers hebben mogen voorzien van doek:

Airmesh

Om de steigers te bekleden gebruiken wij airmesh. Door de hoge winddoorlaatbaarheid (70%) is de kans op schade aan het doek en de steiger aanzienlijk kleiner. Het materiaal heeft een printbreedte van 5 meter, maar door moderne lastechnieken kan iedere gewenste afmeting worden gemaakt.

Steigerdoek bedrukken met eigen ontwerp? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Of vraag een gratis sample aan om het materiaal eerst zelf even te bekijken.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer