Foto: XL printing voor de Amsterdam Fashion Week.
 

van XS tot XL printing

Grote indruk maken!

(Extra) grote spandoeken, textieldoeken, borden of folies, bij Exposure Company helpen we je graag.

Ruime keuze…

Een spandoek van 1 x 1 meter, van 10 x 10 meter of extreem groot formaat printen? Vierkant, rechthoekig, rond of contour gesneden? Bij ons is letterlijk alles mogelijk.

Wij leveren full color bedrukte spandoeken, textieldoeken, plaatmaterialen en (zelfklevende) folies. Nu ook in een volledige ECO lijn, alle materialen in de duurzame, PVC-vrije variant.

… en ervaring!

Wij hebben veel ervaring en al diverse prominente, monumentale gebouwen mogen voorzien van zeer grote spandoeken. Een mooi voorbeeld van XL printing is het steigerdoek gebruikt tijdens de renovatie van het Amstel Hotel.

Een ander voorbeeld is, genomineerd voor de Sign Award 2020, de aankleding van de Amsterdam Fashion Week op het Museumplein. Een volledige layherconstructie bekleed met spandoek.

En ons grootste doek uit één stuk tot nu toe, het geveldoek aan de steigers bij het Provinciehuis Zuid-Holland. Uitgevoerd met ons andere label Exposure Partners. Met een afmeting van 54 x 20 meter een absolute XL print.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van XL printing?
Neem dan contact met ons op, bel, mail of kom langs en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

Het materiaal eerst zelf even bekijken? Vraag onderstaand dan een gratis sample aan.
 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer