Foto: winkelaankleding
 

Van winkelketen tot pop-up store, van slager tot kapperszaak.
Wij leveren een uitgebreid assortiment aan materialen specifiek voor de retail.

Image is everything!

Sfeer in winkels en een aangeklede etalage trekt klanten naar binnen, de eerste indruk telt. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van grootformaat print, zowel in- als outdoor.

Marketeers houden zich steeds vaker bezig met ‘neuromarketing’ oftwel het beïnvloeden van de aankoopbeslissing van het menselijk brein. Hier spelen een aantal factoren een rol in, waarvan kleur een belangrijke is.

Wij leveren diverse POS materialen (point of sale) oftewel winkelmaterialen. Maak gebruik van de extra aandacht op de winkelvloer en beïnvloed het koopgedrag van je klant.

Makkelijk wisselbaar!

Tegenwoordig veel gebruikt zijn textielframes, al dan niet LED verlicht. Ideaal voor eenvoudige en betaalbare aankleding, bovendien zeer makkelijk te verwisselen.

Corona maatregelen in de retail

Het virus houdt ons land in zijn greep en dit zal, naar verwachting, nog wel even gaan duren ook. Men spreekt van de anderhalve meter samenleving, de vereiste afstand die we tot elkaar moeten houden om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Ook de retail moet de nodige maatregelen treffen om dit mogelijk te maken. Te denken aan deurbeleid, looproutes, scheidingswanden etc. Wij denken graag met je mee om jouw winkel zo veilig en efficiënt mogelijk in te richten. Hiervoor hebben we diverse materialen opgenomen in ons assortiment.

Ruime keuze in materiaal en afwerkingen. Onderstaand een overzicht van de meest gebruikte retail producten. Indien gewenst kunnen wij ook de montage verzorgen.
 


retail
* ECO frontlit is de duurzame variant op frontlit, het meest gebruikte materiaal voor reclamedoeken. ECO frontlit is een 100% PCV vrij product.

 

    

Onderstaand een kleine impressie van onze materialen gebruikt voor de retail.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Wij werken voor


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer