Foto: het Amstel Hotel te Amsterdam in de steigers, voorzien van steigerdoeken met mooie print van het iconische gebouw.
 

Een optimale merkbeleving

Jouw partner voor alle exposure!

Wij hebben ons gespecialiseerd in groot formaat print, reclamematerialen en het leveren van materialen voor event- en citydressing.

Met ons veelzijdige assortiment, inclusief volledige duurzame lijn, kunnen wij voor bijna elke mogelijke toepassing een totaaloplossing bieden. Een optimale merkbeleving voor retail, stand- & interieurbouw, evenementen en andere in- en outdoor exposure.

Steigerdoeken

Eén van onze meest bekende projecten is de bekleding van de steigers rondom het Amstel Hotel. Tijdens een grootschalige renovatie zijn de steigers bekleed met steigerdoeken voorzien van print van het prachtige gebouw. Dit is slechts één van de vele en bijzondere projecten die wij hebben mogen doen, bekijk onze portfolio.

Onze service

Wij helpen je met het maken en/of controleren van je ontwerp, snelle levering op het door jou gewenste adres en verzorgen eventueel montage op locatie door heel Nederland.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en hebben er om deze reden bewust voor gekozen om geen webshop op te nemen. Traditionele service, kwalitatieve materialen tegen scherpe tarieven. Onze prijzen, materiaal specificaties en technische informatie is allemaal terug te vinden op de site: duidelijk, open en transparant!

Wij denken in oplossingen en gaan graag de uitdaging aan!

Ben je op zoek naar iets bijzonders of kun je het op de website niet vinden?
Neem dan gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer