Foto: geveldoek bij Koninklijk Theater Carré. 35-jarige jubileum van het Wereldkerstcircus.

Geveldoek, ook leverbaar met frame.

Op grote afstand goed zichtbaar!

Op vele gevels van bedrijven, musea en theaters, prijken geveldoeken. De boodschap op het doek is al vanaf grote afstand zichtbaar en de doeken zijn makkelijk wisselbaar. Effectieve reclame of een mooi visitekaartje.

Is een enkel doek niet groot genoeg, denk dan eens aan complete building wrap! Met andere woorden, ieder gewenst formaat is mogelijk.

Aluminium frame

Een geveldoek zie je het meest gespannen in aluminium buizen frame. Deze frames bieden de mogelijkheid de doeken op iedere gewenste wijze te plaatsen. Wij maken uitsluitend gebruik van dikke aluminium buizen en hoogwaardige koppelingen.

Meest gebruikte materiaal voor een geveldoek

Voor de productie van geveldoeken wordt het meest gebruik gemaakt van mesh. Dit materiaal heeft een winddoorlaatbaarheid van 30%. Voor hele grote oppervlaktes (building wrap) of op plekken waar heel veel wind staat, gebruiken we airmesh. Dit materiaal heeft een nog hogere winddoorlaatbaarheid (70%).

Beide materialen zijn geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik.

Steigerdoeken

Bij het renoveren of (ver)bouwen van panden kunnen onze steigerdoeken een mooie oplossing bieden. Benut de vereiste veiligheidsdoeken door deze te voorzien van mooie print.

Indien gewenst, kunnen wij de montage op locatie ook verzorgen.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer