Foto: photowall voor de première van de film van Dylan Haegens.
 

Photowalls en perswanden
voor persconferenties, evenementen, sponsormeetings.

Meerwaarde

Photowalls, sponsorwalls, step-and-repeat of perswanden worden gebruikt als achtergrond en aankleding. De ultieme manier om je gasten een foto te laten maken en te delen op social media. Op ieder gala, première, business-event of beurs, een fotomoment is altijd een meerwaarde! Laat je logo opvallen op de rode loper.

Eenvoudig te plaatsen

De textielframes zijn eenvoudig te plaatsen en verkrijgbaar in zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukte uitvoering. Het meest gebruikte textiel hiervoor is decotex, voorzien van flexibele pees. Het materiaal heeft als eigenschap dat het licht absorbeert in plaats van reflecteert, hierdoor uitermate geschikt als photowall of perswand.

De frames zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Delen zijn ook aan elkaar te koppelen, dus 20 meter geschakeld is geen probleem.

Outdoor perswand

Ook voor outdoor evenementen hebben wij sponsorwalls / perswanden beschikbaar. In eigen voorraad (verhuur) hebben wij een wand met een afmeting van 600 x 250 cm. Dit is een zogenaamd blindframe, dat wil zeggen dat het frame zelf niet zichtbaar is na het spannen van het doek.

Voor dit type frame wordt een full color bedrukt frontlit lightblock doek gebruikt.
 

    

Een aantal van onze photowalls daadwerkelijk in gebruik:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer