Foto: het hekwerk van het bouwterrein rondom de Amstel Tower voorzien van hekbanners in opdracht van Provast.

Bouwhekbanners voor een optimaal gebruik
van je hekwerk.

Verzekerd van een groot bereik!

Standaard aanwezig op bouwterreinen zijn hekken, dus waarom er alleen functioneel gebruik van maken? De hekken zijn perfect om jouw bedrijfsnaam of boodschap op te vermelden. Laat bouwhekbanners bedrukken en je bent verzekerd van een groot bereik!

Maar ook op festivals en evenementen is het terrein rondom voorzien van hekken. Vaak wordt hier gekozen voor functionele bedrukking zoals bewegwijzering, huisregels en programmering.

Keuze uit verschillende materialen.

Wij printen standaard op frontlit, een PVC doek. Naast frontlit hebben we ook frontlit lightblock. Zoals de naam al aangeeft een lichtdicht materiaal, waardoor je reclame uitingen altijd goed leesbaar zijn.

Staan de bouwhekken op winderige plaatsen? Maak dan gebruik van mesh of airmesh. Beide materialen zijn geperforeerde doeken, de gaatjes bij airmesh zijn nog groter met een dus nog hogere winddoorlaatbaarheid. Hiermee voorkom je schade aan je hekwerk en spandoek. Uiteraard geldt dit tot een bepaalde windkracht, bij storm adviseren wij de spandoeken sowieso binnen te halen.

De bouwhekbanners worden op maat afgeleverd en afgewerkt met zoom en RVS ringen om de 30 cm. Met tie-wraps makkelijk te bevestigen.

 

Bouwhekbanner (prijs per stuk)

 

   Afmeting  1 stuk  5 stuks  10 stuks  25 stuks
Bouwhekbanner 338 x 174 cm € 49,50 € 47,50 € 45,00 € 42,50

 

Heb je een andere afmeting dan een bouwhekdoek nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor banners voor je dranghekken, opzethekken, steigers.

hekwerkbanners
* Een duurzaam alternatief is voor de veelgebruikte frontlit (PVC) banner is neomesh, een 100% PVC vrij product. Informeer naar de mogelijkheden!


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer