Evenementen & festivals

Corporate events, dancefestival of sportwedstrijd, de aankleding is één van de belangrijkste onderdelen van het evenement. De bezoeker proeft de sfeer en raakt in de juiste stemming, maar ook voor routing en facilitair is het onmisbaar.

Theater & televisie

Je bezoekers verheugen zich op een leuke avond uit. De totaalbeleving speelt hierbij een belangrijke rol en dat begint eigenlijk al bij binnenkomst. Wij hebben de materialen om deze beleving compleet te maken.

Sport

Nog voor het eerste fluitsignaal een voorsprong op de tegenstander? Dat is mogelijk met onze unieke en sfeerverhogende producten, specifiek voor sportclubs.

Retail

Sfeer in winkels en een aangeklede etalage trekt klanten naar binnen, de eerste indruk telt. Marketeers houden zich steeds vaker bezig met ‘neuromarketing’ oftwel het beïnvloeden van de aankoopbeslissing van het menselijk brein. Hier spelen een aantal factoren een rol in, waarvan kleur een belangrijke is.

Standbouw & interieur

Voor de standbouwer, beursorganisator en standhouder voeren wij een uitgebreid assortiment aan materialen om bij de bezoeker een onvergetelijke indruk achter te laten. Doeken, plaatmaterialen en folies, we hebben het allemaal in huis.

Indoor exposure

De juiste aankleding en decoratie creëert een prettige omgeving voor je klanten, personeel of jezelf. Wij leveren een uitgebreid assortiment, geschikt voor de aankleding van bedrijfsruimtes.

Outdoor exposure

Outdoor exposure, laat je boodschap zien aan de buitenwereld. Met een uitgebreid assortiment, diverse afwerkingen en grote productiecapaciteit hebben wij altijd het juiste materiaal voor de juiste plek en boodschap.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer