Foto: schets voor het project dat wij gerealiseerd hebben voor de Amsterdam Fashion Week.
 

Wij regelen het voor je!

Het idee

Er zit meer in evenementen dan aan op het eerste oog lijkt, of het nu gaat om een sportwedstrijd, een beurs of gala-avond.

Het event is een product op zich met een eigen branding, uitstraling of doelgroep. Het belangrijkste doel van visuele ervaring bij evenementen is niet zozeer te informeren als wel om de visuele identiteit van bedrijven en merken te ondersteunen en te promoten. Het totale pakket vertaalt zich in een winst voor organisatoren, sponsors, ambassadeurs en media. Ingenieuze branding brengt het evenement en het merk erachter onder de aandacht en creëert een platform voor de exposure en naamsbekendheid van sponsors en partners.

Een professionele visuele uitstraling ondersteunt de tevredenheid van deelnemers en het publiek en draagt bij tot de naamsbekendheid van alle partijen.

De sterke basis van ons aanbod is de expertise op het gebied van projectmanagement, sponsoring, branding en marketing, gecombineerd met jarenlange ervaring op het gebied van signing, bewegwijzering en printwerk. Dit zorgt voor een compleet pakket in de operationele uitvoer van de activatie en de branding van het event.

We verzorgen desgewenst alle aspecten van de visuele ondersteuning tijdens evenementen, zoals de voorbereiding, de coördinatie met grondige planning, service, technische ondersteuning, productie tot uiteindelijke uitvoer.

Dit complete pakket maakt het  projectbeheer eenvoudiger waardoor potentiële risicofactoren tot een minimum worden beperkt. Het is niet alleen kostenbesparend, maar garandeert ook een snelle en vlotte implementatie en levering met een geweldig eindresultaat tegen het vooraf bepaalde budget.

Onze services

Inventarisatie

Wij helpen je met het omschrijven van het doel van de productie. Een grondig onderzoek en dit beschrijven is een essentiële start.

Het dient niet alleen als een hulpmiddel voor het voorbereiden van het project en het bekijken van de technische mogelijkheden, maar helpt voornamelijk ook bij het budgetbeheer en het bepalen van de verwachtingen van de klant. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat de locatie en de originele briefing na zorgvuldig onderzoek veel meer kunnen bieden dan aanvankelijk werd verwacht. In andere gevallen moeten alternatieve oplossingen worden overwogen vanwege de beperkende factoren.

Door onze ervaring in print en constructie kunnen wij een goed beeld schetsen van de mogelijkheden die een locatie biedt.

Branding

Wat zal er gebrand worden?

Ons voorstel is zoveel en zo groot mogelijk, zolang het maar veilig en verantwoord is.

Alles om het een unieke uitstraling te geven is geoorloofd en hoe indrukwekkender het is hoe groter de kans dat het een blijvende indruk achterlaat bij de (potentiële) bezoekers of pers. Dit kunnen grootformaat prints zijn op hekken, ingangs- / uitgangs-constructies, poorten, podia of andere tijdelijke bouwwerken of uitingen. Uiteraard kan dit ook betrekking hebben op signing, routing of informatieve uitingen.

Onze jarenlange ervaring in de evenementenmarkt stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen met het beste advies over de keuze van (print)media die de perceptie en de uitstraling van het evenement verbeteren. Onze creatieve ideeën worden concrete voorstellen in materialen, zowel in print als in constructie. Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor nieuwe ideeën of concepten en kunnen hierin de beste operationele oplossingen voorstellen.

En als we het zelf echt niet kunnen hebben we een netwerk van betrouwbare partners om ons heen die ons kunnen adviseren, ondersteunen of een specifiek deel van het project kunnen uitvoeren.

Producten en productie

Na vele duizenden meters printwerk weten we er alles vanaf. Diverse materialen met specifieke toepassingen en afwerkingen, wij hebben ze allemaal voorbij zien komen. We hebben een uitgebreid assortiment in PVC, textiel en plaatmaterialen.

Al onze printmaterialen zijn B1 gecertificeerd en we hebben voor de meeste toepassingen milieuvriendelijke alternatieven.

Maar ook constructies van aluminium en layher zijn zeker niet onbekend. Wij hebben een grote voorraad aluminium buizen en koppelwerk waar we uiteenlopende constructies uit kunnen maken.  Van eenvoudige torenframes tot aan complexe vormen. Het grote voordeel van aluminium voor tijdelijke constructies is uiteraard het lage eigen gewicht en de flexibiliteit door uitgebreide koppelmogelijkheden.

Voor nog grotere en zware constructies hebben wij goede contacten met bekende layherbouwers. Zij tekenen de constructies en aan de hand van de cad-tekeningen kunnen wij de afmetingen en templates voor de uitingen verzorgen.

Voor overige decor- of bouwconstructies hebben wij een eigen werkplaats waarin we dit kunnen voorbereiden zodat het op locatie slechts een kwestie van plaatsen en afbouwen is.

Moderne en betrouwbare partners stellen ons in staat om zelfs de meest complexe en grote projecten binnen de gestelde deadlines te realiseren en wij staan garant voor de hoogst beschikbare kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

Montage

De beste afdrukkwaliteit, goed ontworpen banner of merkdetail kan zijn doel mislopen als deze niet op de juiste wijze wordt gemonteerd.

We zijn in staat om op verschillende locaties tegelijk te werken, waarbij we de hoogste kwaliteit en persoonlijke aandacht voor elk detail behouden. Wij werken met een ploeg van eigen mensen, eventueel aangevuld met een ervaren flexibele schil. Iedereen die voor ons werkt is in het bezit van de benodigde eisen met betrekking tot de veiligheid in arbeid en kennis in de uit te voeren werkzaamheden.

Tevens maken wij gebruik van de juiste en kwalitatieve montagematerialen om ook tijdens het event er zeker van te zijn dat alles veilig en volgens afspraak verloopt.

Na het event verzorgen wij de afbouw en zorgen wij ervoor dat alle materialen op de juiste manier worden verwerkt en afgevoerd.

Wij nemen je zorgen uit handen!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat wij voor jouw event kunnen betekenen.

 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer