Foto: hekwerkbanner voor het techevent The Next Web op de NDSM te Amsterdam.

Hekwerkbanners bedrukken met jouw boodschap.

Geef kleur aan je terrein!

Op bouwterreinen zijn de banners zeer geschikt als informatie voorziening en reclame, op evenemententerreinen als bewegwijzering, reclame, sponsoring of decoratie.

Door hoge resolutie prints kunnen wij alles tot in detail printen. Hiervoor gebruiken wij standaard het materiaal frontlit of mesh.

Hekwerkbanners van lichtdicht materiaal

Wil je geen last van lichtinval waardoor de zichtbaarheid van je print minder wordt? Kies dan voor het lichtdichte materiaal frontlit lightblock.

Extreem veel wind?

Staat je hekwerk op een extreem winderige plaats, dan raden wij aan airmesh te gebruiken. Dit materiaal is voorzien van nog grotere gaatjes dan mesh, waardoor de winddoorlaatbaarheid nog hoger is. Hiermee voorkom je schade aan je doek en hekwerk.

Mocht er zich een Westerstorm of iets dergelijks voordoen, is het advies natuurlijk om de spandoeken voor de storm binnen te halen.

PVC-vrije variant

hekwerkbanners
Nieuw in het assortiment is ECO mesh, een 100% PVC vrij product. Een duurzaam alternatief voor de frontlit (PVC) banner. Informeer naar de mogelijkheden!

De hekwerkbanners worden op maat afgeleverd en afgewerkt met zoom en RVS ringen om de 30 cm. Onze banners zijn tegen aantrekkelijke prijzen te bestellen. Benieuwd wat het jou zou gaan kosten, vraag vrijblijvend een offerte aan.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer