Foto: baniermasten voor het corporate event Forward Thinking Leadership. Compleet geleverd: vlag, mast, ballast en cover.
 

Banieren en vlaggen, inclusief mast, ballastbak én cover.

Onze vlaggen worden geproduceerd van hoge kwaliteit glanspolyester, De vlaggen bedrukken wij standaard op glanspolyester van 115 gr/m². Een winddoorlatend materiaal dat 90% doordrukt op de achterzijde. De zomen worden dubbel gestikt om de levensduur van de banier te verlengen.

Duurzame banieren

Draag een steentje bij aan het verminderen van de plastic soup en bestel banieren gemaakt van 100% gerecyclede petflessen, oftewel PETflag.

Dubbelzijdig bedrukte banieren

In dit geval voorzien wij de vlag van een lichtdichte tussenlaag, waardoor doorschijnen wordt voorkomen. Op deze manier heb je altijd een goed leesbare vlag, dubbelzijdig bedrukt en niet in spiegelbeeld.

Masten & ballastbakken

Indien gewenst kunnen wij ook de masten en betonbakken leveren en plaatsen.

De masten zijn van aluminium, hebben een hoogte van 600 cm, een diameter van 60 mm met een uithouder van 130 cm. Met de stalen betonvoet zijn de masten overal te plaatsen. De ballastbakken hebben een gewicht van 400 kg.

Wij hebben maar liefst 400 baniermasten en ballastbakken in eigen voorraad.

Extra branding mogelijkheden

Voor extra branding mogelijkheden hebben wij een unieke cover ontwikkeld waar we de voet mee kunnen aankleden. De covers worden full color bedrukt op 3 mm dik kanaalplaat welke exact om de betonbak wordt gevouwen.

Voor een industriële uitstraling heb je geen cover om de stalen voet nodig. Wil je een natuurlijke uitstraling, dan kan je ook kiezen voor een houten ombouw. Of onze zwarte PVC hoezen voor één neutraal geheel.

 

    

Benieuwd hoe dit er in praktijk uit ziet:
 

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer