Afscheid Michael van Praag

afscheid michael van praag

Bericht 17 december 2019

Afscheid van KNVB bondsvoorzitter Michael van Praag

Sportwereld neemt afscheid

16 December 2019 nam de 72-jarige Michael van Praag afscheid als bondsvoorzitter van de KNVB, een imposante loopbaan van bijna 12 jaar. De sportwereld nam afscheid van Van Praag in de Johan Cruijff ArenA. Mooie woorden van onder andere oud-bondscoach Louis van Gaal en FIFA-voorzitter Gianni Infantino, Paul de Leeuw die kwam zingen en Van Praag die zelf ook nog even plaats nam achter het drumstel.

Ook mocht hij drie bijzondere onderscheidingen in ontvangst nemen. Uit handen van minister Bruno Bruins ontving Van Praag het lintje ‘Officier in de Orde van Oranje-Nassau’. De, voor de allereerste keer uitgereikte, MVP-Diversiteitsaward ontving hij van de KNVB. Een prijs in het leven geroepen om de legacy van Van Praag voor het thema diversiteit en inclusie verder uit te dragen. Deze zal vanaf nu jaarlijks worden uitgereikt aan iemand die zich heeft ingezet voor diversiteit in het voetbal. En tenslotte werd hij benoemd tot erelid van de KNVB.

Podiumbouw

In opdracht van Tribe Sports hebben wij het podium mogen bouwen voor het afscheidsevenement.

Het podium is voorzien van een backdrop van blockout textiel met een afmeting van ruim 23 x 9 meter en rondom bekleed met flanel.

De vloer is voorzien van ‘Salsa’ blauwe evenemententapijt, geleverd door Dutch Event Carpets. Het KNVB logo is geprint op contour gesneden non-woven carpet.

Zelf best trots op het resultaat. Paar foto’s van zowel de opbouw als van het evenement:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer