Amsterdam Diner 2017

amsterdam diner

25-Jarig jubileum voor het Amsterdam Diner!

Zaterdag 17 juni vierde het Amsterdam Diner het 25-jarige jubileum in de AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). Tijdens deze editie is een recordbedrag van maar liefst € 913.000,00 opgehaald. Het hoogste bedrag in de geschiedenis van het Amsterdam Diner.

Amsterdam, eerste aids vrije stad

Dit bedrag zal worden besteed aan het H-team en Health Connect. Het H-team is een research project om Amsterdam de eerste aids-vrije stad ter wereld te maken. Health Connect is een nieuw, innovatief digitaal platform dat mensen in Nederland in de gelegenheid stelt via de mobiele telefoon rechtstreeks geld te geven aan een gezin in Kenia voor een jaar lang basis gezondheidszorg (inclusief behandeling van hiv en aids).

Ontstaan als eenmalig evenement

In 1992 is het AmsterDAMdiner ontstaan, oorspronkelijk bedoeld als eenmalig evenement. Echter zo succesvol dat men besloot het evenement te herhalen. De eerst vijf jaar is het evenement gehouden op de Dam. Toen het evenement te groot werd voor de Dam is er uitgeweken naar de Gashouder, The Amsterdam Convention Factory en sinds 2003 vindt het diner plaats in AFAS Live en worden er gemiddeld 1.150 gasten ontvangen.

Aangezien het evenement dit jaar z’n 25-jarige jubileum vierde heeft men ervoor gekozen terug te gaan naar de plek waar het allemaal begon… de Dam. Dit hebben wij gerealiseerd door de zaal volledig rondom te voorzien van afbeeldingen van de Dam, geprint op doeken van 165 tot 300 m².

Bekijk de foto’s in 360 graden:

Credits: C360 || Henri Smeets


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer