AmsterdamDiner 2018

AmsterdamDiner 2018

26e AmsterdamDiner

Al 25 jaar werkt het AmsterdamDiner aan een wereld zonder aids. Bij de 26e editie hebben ze drie aidsfonds projecten gekozen om te helpen dit doel te realiseren. Met in het achterhoofd de wapenspreuk van Amsterdam: ‘Barmhartig, Heldhaftig en Vastberaden’.

Zaterdag 16 juni ontving Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Mabel de AmsterdamDiner Award. Dit voor haar jarenlange en toegewijde steun aan de wereldwijde strijd tegen hiv en aids.

Sinds enkele jaren reikt de foundation deze award uit aan mensen en organisaties die in de strijd blijk hebben gegeven van uitzonderlijke toewijding en inzet. De award werd eerder toegekend aan onder meer Lilianne Ploumen (2016), toenmalige Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en mede-oprichter van de foundation Rob Weyhenke (2017).

De 26e editie van het AmsterdamDiner heeft ruim € 600.000 opgeleverd. Een privé optreden van illusionist Victor Mids was het veilingitem dat het meest op heeft gebracht, namelijk € 30.000.

Dit jaar hebben wij het podium mogen voorzien van banieren van maar liefst 8 meter hoog. Zijn er mini banieren (20 x 6 cm) verwerkt in de tafeldecoratie en de interviews gehouden voor een prachtige perswand voorzien van de logo’s van de sponsoren van het evenement.

Kleine impressie:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer