Blikvanger Amsterdamse IJpromenade

Blikvanger Amsterdamse IJpromenade

Bericht 16 september 2016

Imposante kubussen voor het EYE-filmmuseum

Blikvangers Amsterdamse IJpromenade

Vier enorme kubussen zijn komende twee weken de blikvanger op de Amsterdamse IJpromenade, vlak voor het EYE-filmmuseum. De foto is van Verkeersbureau.info.

Print op frontlit

In opdracht van Doorgedraaid hebben wij de wintercollectie van de Tiroler modeontwerpster Rebekka Ruétz en winterbeelden van Tirol mogen printen op frontlit. De expositie is een initiatief van de Tirol Tourism Board en staat in het teken van fashion en outdoor.

De nieuwe wintercollectie is geïnspireerd op de prachtige berglandschappen van het thuisland van de modeontwerpster. Tijdens de Berlin Fashion Week is de collectie ‘So close, so far’ goed ontvangen.

Gedurende de expositie tonen topmodellen een aantal ontwerpen uit deze wintercollectie bij de kubussen. Tot en met 22 september 2016 is dit onderdeel van de bijzondere samenwerking tussen Rebekka Ruétz en Tirol gratis te bewonderen. Een absolute must-see voor wintersportfanaten en fashionliefhebbers.

Win een 7-daagse vakantie naar Ötztal

Ook maak je kans op een zevendaagse wintervakantie naar het Ötztal! Maak een foto van de expositie of een selfie bij één van de kubussen en plaats deze op Instagram met #tirolinamsterdam met de vermelding waarom Tirol de beste vakantiebestemming is. Op 30 september wordt de winnaar gekozen.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer