citydressing ADE 2022

citydressing ade 2022

Recordaantal bezoekers voor Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event kan terugblikken op een zeer succesvolle, 27ste editie van het vijfdaagse evenement. Een recordaantal van 450.000 bezoekers bezochten de hoofdstad Amsterdam. Van 19 tot en met 23 oktober zijn er duizenden evenementen georganiseerd, verspreid over zo’n 200 locaties in de stad met optredens van 2.500 artiesten.

Waaronder een aantal zeer bijzondere locaties zoals de parel van de Jordaan: de Westerkerk. Club Air, voorheen de legendarische iT en de Dominicuskerk.

Citydressing ADE 2022

Net als voorgaande jaren hebben wij de citydressing voor het evenement mogen verzorgen, dit jaar met nog meer items!

In totaal zijn er 233 vlaggenmasten geplaatst. In het kader van duurzaamheid zijn er vlaggen van de vorige editie hergebruikt en de nieuwe vlaggen zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. De ballastbakken voorzien van een zwarte, PVC cover, deze covers zijn huurartikelen uit ons assortiment en zullen dan ook veel meer dan eens gebruikt worden.

De huurmaterialen als ballastbakken, covers, masten, abri’s en de torenframes, hebben wij in zeer hoge aantallen in eigen huis.

Coördinatie

Grootschalige projecten als deze, coördineren wij volledig vanuit kantoor. Mede door de jarenlange ervaring zorgen wij voor een strakke logistieke planning. Doordat wij ook het transport intern kunnen verzorgen, met wagens van verschillende afmetingen, kan ons montage team zeer efficiënt te werk gaan in een stad als Amsterdam. In grote steden heb je te maken met eenrichtingsverkeer, milieu zones en nauwe steegjes waar materialen geplaatst moeten worden.

Deze klus leverde onder andere deze mooie plaatjes op:

De data voor ADE 2023 zijn alweer bekend, noteer 18 tot en met 22 oktober 2023 maar alvast in je agenda!


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer