Exposure Company goes green

exposure company goes green

Bericht: 7 november 2020

Verduurzaming van grootformaat print.

Tijd voor actie!

Wij leveren al jaren vele meters aan printmaterialen, maar nu vinden wij het echt tijd geworden voor actie!

Eerlijk is eerlijk, we hebben er wat tijd voor nodig gehad, maar eindelijk hebben we een assortiment aan materialen samen kunnen stellen waar we echt trots op zijn en ook echt als een vervanger voor de ’traditionele’ materialen zien. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst in grootformaat print wordt!“, aldus Arjan Maas.

Complete lijn van gerecyclede en PVC-vrije materialen

De afgelopen tijd zien we stapje voor stapje nieuwe materialen op de markt komen die geen PVC meer bevatten. Lange tijd waren deze materialen geen goede vervangers door een kortere levensduur of problemen met de bewerkbaarheid van het materiaal.

Na een lange zoektocht bij diverse Europese fabrikanten heeft Exposure Company nu een complete ECO lijn voor zowel binnen als buiten gebruik.

Deze nieuwe duurzame lijn bevat uitsluitend materialen zonder PVC; spandoeken, textieldoeken, peesdoeken, plaatmateriaal en zelfs vloerbedekking en folie, voor langdurig gebruik of kortstondige acties en branding. Een grote stap in de verduurzaming is het gebruik van 100% gerecyclede PET-flessen voor vlaggenstof en decodoeken.

Samen gaat het lukken!

De uitstraling, eigenschappen en levensduur zijn vergelijkbaar met de ‘oude’ materialen en de kosten zijn nauwelijks hoger.
Eigenlijk dus geen reden meer om niet over te stappen.

Download de ECO folder.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer