7.800 m² frontlit lightblock

frontlit lightblock corporate event

Foto: gigantische hal aangekleed met bedrukte doeken.

Uniek in Nederland: frontlit lightblock

we love large4
 
 
 

Frontlit lightblock is, zoals de naam al aangeeft, een nieuw materiaal met dezelfde eigenschappen als het bekende frontlit.

Het grote verschil is dat het volledig lichtdicht is, dus geen doorschijnende layherdelen, zichtbare constructies of wegvallende prints door zonlicht. Doordat de achterzijde zwart is, ziet het materiaal er strak uit en is overal toepasbaar.

510 Gram per m², 500 cm printbreedte, alle standaard afwerkingen, B1 gecertificeerd, contour snijden mogelijk.

We love large: 7.800 m²

Januari 2018 hebben we voor een corporate event in de RAI Amsterdam ons grootste project tot nu toe mogen afronden, waar maar liefst 7.800 m² frontlit lightblock in is verwerkt.

Een geweldige première van dit nieuwe materiaal met een fantastisch eindresultaat. Als backdrop in 2 hallen, als aankleding voor een layherconstructie van 2.700 m² en hangend in een contour-truss grid aan het plafond.

Naast het leveren van de doeken hebben we ook in het voortraject alle afmetingen berekend en templates voor de contouren gemaakt, zodat we zeker waren van perfect passende doeken op locatie. Ook de montage hebben we volledig in eigen handen gehad, waarbij we met een team van 18 ervaren signmonteurs in 2 dagen, dag en nacht, meer dan 300 verschillende doeken hebben opgehangen. Een prestatie waar we supertrots op zijn en met veel plezier op terugkijken.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer