Huishoudbeurs

huishoudbeurs

Veel innovatie op de Huishoudbeurs 2016

Van 20 tot en met 28 februari stond de RAI Amsterdam weer in het teken van de grootste consumentenbeurs van Nederland, de Huishoudbeurs.

Welcome to the future

Het thema dit jaar was ‘Welcome to the future’.

Bezoekers konden ontdekken hoe het is om met een virtual reality bril online te shoppen, ervaren dat alles met stem geregeld kan worden met De Echo. Van Hawks liet zien dat fietsen nog veiliger kan met een dode hoek sensor en onbreekbare ketting. Een digitaal boodschappenlijstje dat automatisch wordt aangevuld met de Dash Button. Kortom ‘Welcome to the future’!.

De beurs wordt bezocht door voornamelijk dames die weer hebben genoten van de lekkerste hapjes en drankjes, spetterende optredens, de nieuwste trends op het gebied van fashion, beauty, wonen, vrije tijd en cultuur. En natuurlijk shoppen met enorme kortingen.

Aankleding beurs

Expo Flora heeft diverse locaties voorzien van passend meubilair en decoratie waarvoor wij diverse doeken en plaatmaterialen hebben mogen leveren.

Verder waren er stands te vinden van Kortingisleuk.nl en Dyson. Bespaar vele euro’s met Kortingisleuk, op de beurs was een goed gevulde ‘voordeeltas’ te verkrijgen. In een mooie, groen / witte met airtex beklede stand was Kortingisleuk.nl te vinden. De stand van Dyson is geheel verzorgd door Addition, onze bijdrage: peesdoeken.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer