In de steigers…

in de steigers

Bericht: 14 maart 2017

Je steigers uit het zicht…

Geen grauwe grijs / groene veiligheidsdoeken meer!

steigers
 
 
 

Gebouwe in de steigers, met de standaard groene veiligheidsdoeken, leveren niet het meest fraaie zicht op. Desalniettemin onmisbaar voor de veiligheid tijdens het verbouwen of renoveren van panden. Voor een aantal monumentale panden hebben wij hier een mooie oplossing voor gerealiseerd.

Restauratie momumentale panden

Grand Hotel Huis ter Duin zit momenteel in een renovatie van de voorgevel. Hiervoor is het volledige pand ingepakt in steigermateriaal. Om het pand toch de uitstraling te kunnen geven die het hotel verdient, hebben wij de steigers voorzien van maar liefst 1.600 m² airmesh. Het grootste project tot nu toe, in slechts anderhalve week tijd gerealiseerd.

Amstel Hotel en Landgoed Duin & Kruidberg

En wie kent het niet, het prachtige InterContinental Amstel Amsterdam, in de volksmond beter bekend als het Amstel Hotel. Het gebouw uit 1866 wordt momenteel gerenoveerd door BURGY Bouwbedrijf. De restauratie maakt onderdeel uit van het 150-jarige bestaan van het iconische hotel. Inmiddels hangen ook hier de eerste airmesh doeken met afbeelding van het prachtige pand om de steigers uit het zicht te onttrekken.

En ook Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort Noord is voorzien van een foto van het pand.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer