Foto:

Mondkapjes weer verplicht in winkels

Opnieuw wordt het verplicht een mondkapje te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes zoals winkels. Tenzij er een corona toegangsbewijs moet worden getoond.

Iedereen ouder dan 12 jaar riskeert een boete van € 95,00 als je geen mondneuskapje draagt in publieke binnenruimtes zoals in de supermarkt, het tankstation, de bibliotheek, etc.

Een mondkapje moet de neus, kin en mond bedekken. Inmiddels zijn ook medische maskers toegestaan als zelfgemaakte. Een opgetrokken sjaal, omgebonden zakdoek en ook spatmaskers gelden niet als toegestane maskers.

Eigen ontwerp

Ook wij kunnen mondkapjes leveren welke kunnen worden bedrukt met iedere gewenste print. Logo, afbeelding, foto, tekst, tekening van je kind, bedenk het en wij drukken!

De kapjes bestaan uit drie lagen. De buitenzijde is van OekoTex, een huidvriendelijk materiaal. Ook is het voorzien van binnenfilter van syntetisch fibermateriaal, gecertificeerd door het PZH-instituut. Ze zijn wasbaar en dus herbruikbaar.

LET OP!

Deze mondkapjes zijn NIET geschikt voor medische doeleinden en helpen uitsluitend bij de verspreiding door niezen of hoesten. Kijk op de website van het RIVM voor meer informatie.

 

Mondkapjes

 

Aantal Prijs per stuk
100 stuks € 4,95
300 stuks € 4,50
500 stuks € 3,95
1.000 stuks € 3,50

 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer