Nationaal aftelmoment

nationaal aftelmoment

Bericht: 29 december 2020

‘Electric Fireworks’

Nationaal aftelmoment in de Johan Cruijff ArenA

Helaas! Door de overbelasting in de ziekenhuizen, kunnen ze er geen vuurwerkslachtoffers bij hebben. Dit jaar mag er dus geen vuurwerk afgestoken worden. Achter de schermen wordt er echter al maanden gewerkt aan een alternatief.

In eerste instantie zou er een show plaatsvinden op het Museumplein te Amsterdam. Echter besloot burgemeester Halsema 18 december jl. dat dit toch niet mocht, vanwege de zorgen dat er toch mensen op af zouden komen. Op het laatste moment werd er snel geschakeld naar een andere, besloten locatie, de Johan Cruijff ArenA. In drie dagen tijd werd de show omgezet naar een ‘stadion show’.

Electric Fireworks’ zet de ArenA in ‘vuur en vlam’ met een combinatie van daverende knallen uit de speakers en explosies van licht uit honderden bewegende LED lampen en lasers. Er wordt terug gekeken op een bewogen jaar en afgeteld naar 2021 met een show die bol staat van Amsterdamse talenten.

‘The Countdown Show’ is 31 december vanaf 22.30 uur live te volgen via AT5, NH en iets later (23.50 uur) ook via de NOS, NPO1 en 2. Om 18.30 uur is er een speciale show voor kinderen.

In opdracht van Fjuze hebben wij ook een bijdrage mogen leveren. Wat? Daarover later meer.
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer