Materiaal: polyester (100% gerecycled)  Gewicht: 110 gr/m²  Brandwerend: vertragend  Max. breedte: 320 cm  Textuur: mat 
Waterafstotend: nee  Translucent: nee 

PETflag, (vlaggen)stof van gerecycled materiaal

100% Gerecyclede PET flessen

PETflag is een grote stap in de verduurzaming van grootformaat print.

Dit gloednieuwe materiaal wordt in Duitsland, volgens de strengste normen (ISO 14001), gefabriceerd en voldoet aan de Duitse klasse 4 eisen van de Oeko-Tex Standaard. Uiteraard is van dit materiaal een certificaat en achtergrondinformatie aanwezig.

Productie PETflag

Voor de productie worden de flessen versnipperd tot hele kleine stukjes PET plastic. De snippers worden verhit en gesmolten tot vloeibaar plastic, hiervan worden lange draden gespannen welke tot doek worden geweven.

Wij printen het materiaal en werken het af tot spandoeken en alle gangbare vlag varianten, zowel baniervlaggen als horizontale vlaggen. De rolbreedte is 320 cm en kan aan elkaar worden gestikt, waardoor ook grote afmetingen geen enkel probleem zijn.

De levensduur van het materiaal is gelijk aan ‘normaal’ vlaggenstof en de prijs is slechts een fractie hoger.

De nieuwe standaard op vlaggengebied!

Wat ons betreft is dit materiaal de nieuwe standaard voor vlaggen en banieren. Wij zijn de eerste in Nederland die dit kunnen aanbieden voor een schappelijke prijs waarvoor je het zeker niet hoeft te laten.

Door te kiezen voor een vlag die gemaakt is van gebruikte PET-flessen verklein je je ecologische voetafdruk. Voor elke kilogram teruggewonnen PET, bespaar je tot drie kilogram CO2.

Wil jij ook verduurzamen, vervang je vlaggen dan met het nieuwe PETflag! Vraag vandaag nog een gratis sample aan. Benieuwd wat het je exact gaat kosten, wij stellen graag een vrijblijvende offerte op.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer