Snelweg spandoek

snelweg spandoek

Bericht 28 november 2019

Spandoek van 50 meter langs de A9

#Hetwordtschitterend

Na jarenlange voorbereiding was 25 september 2018 de kogel door de kerk, Van Poelgeest Amstelveen gaat verbouwen. Deze verbouwing is inmiddels in volle gang en #hetwordtschitterend. Zo laat Van Poelgeest ook weten op een mega groot spandoek van 50 meter lang, te zien langs de snelweg A9.

Voor de productie van het doek hebben we het materiaal frontlit gebruikt, voorzien van kederband en dragontails om het doek langdurig strak te houden. Het kederprofiel is direct in het profiel van de tent geschoven. Vervolgens hebben we het doek uitgelicht met 6 grote ledspots op tijdschakelaar zodat ook ’s avonds het een schitterende uitstraling heeft. Het doek is door ons eigen team gemonteerd aan de tijdelijke showroom.

Tijdelijke showroom

Om gedurende de verbouwing toch een representatieve showroom te hebben, heeft Losberger De Boer een tijdelijke oplossing gerealiseerd. Een maatwerkoplossing hebben ze gevonden met het aanpassen van de bestaande Anova structuur. Een voorbeeld hiervan is een brede overhead-deur waardoor de BMW’s en MINI’s eenvoudig naar binnen gereden konden worden.

Op de website van Van Poelgeest verschijnt met regelmaat een update over de voortgang van de verbouwing:
https://www.van-poelgeest.nl/hetwordtschitterend/
 

  

 
Wij zijn inmiddels heel benieuwd naar het eindresultaat…


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer