Uitreiking FDgazellen

Uitreiking FD gazellen

Exposure Company neemt FD Gazellen award in ontvangst

De FD Gazellen zitten er weer op. In totaal zijn er 755 Gazellen uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Ondernemingen met een omzetgroei van minstens 20% over de afgelopen drie boekjaren mochten een award in ontvangst nemen. En per regio nog een Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle.

Meedoen? Nee joh.

“Zullen we meedoen aan de FDgazellen?” Een paar maanden geleden kreeg ik de vraag van één van de medewerkers.
“Ah nee joh, niets voor mij.” was mijn directe reactie.

Weekje later hoorde ik op BNR een commercial en heb toen toch even op de website gekeken. Eigenlijk met de gedachte dat het wellicht wel niets voor mij was, maar ik ben natuurlijk niet alleen en het gaat niet om mij.

U bent winnaar!

Dus lang verhaal kort: we hebben ons aangemeld, procedure doorlopen en ineens een mail ‘U bent winnaar’. En waarbij ik altijd redelijk nuchter ben, bekroop mij toch een gevoel van trots en blijdschap. Trots op 6 jaar ondernemerschap, trots op vanaf 0 beginnen, trots op mijn compagnon en trots op onze medewerkers.

Blij met onze klanten (van wie het overgrote deel ons al jaren trouw zijn), blij met de groei die we hebben kunnen realiseren wat ons een gezond en stabiel bedrijf maakt en blij dat onze vooruitzichten goed zijn, we er nog veel plezier in hebben en we nog zeker niet klaar zijn.

Dus hup, in de auto naar de uitreiking in Leiden. De award in ontvangst genomen en een fotootje. Maar daar gaat het niet om. Het gaat mij om de erkenning voor mijzelf en mijn compagnon, maar vooral om de medewerkers die iedere dag weer hard aan het werk zijn om het bedrijf het gezicht te geven zoals ik dat altijd voor ogen had.

Dus het FD kan ons alweer inschrijven voor volgend jaar, wij doen weer mee!

Arjan Maas
Directeur / eigenaar Exposure Company


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer