Varende discobol

canal parade pride amsterdam exposurecompany

Foto: artist impression van de boot van Hatter Agency

Bericht: 17 augustus 2023

Pracht en praal tijdens de Canal Parade 2023

Award winning boat #44

Boot #44 is één van de award winnende boten van de Canal Parade 2023. Hatter Agency is één van de weinige queer-owned brand experiece bureaus in Nederland. Voor de wereldberoemde Canal Parade van Pride Amsterdam hebben zij een eigen boot ontworpen met de naam Reclaiming the Queer Dance Floor. Doel de dansvloer vullen en iedereen laten genieten van de kracht van disco en house, genres bedacht door de queer community. Disco heeft wereldwijd impact gehad en is het perfecte middel om een gevoel van verbondenheid te stimuleren.

Geïnspireerd op de discobol

Het ontwerp is geïnspireerd op de bekende spiegelbol. Welke overigens in XXL variant te huur is bij ons label Exposure Rental!

De boot is volledig bedekt met spiegels voorzien van clearview folie waarop de gradient in dots is geprint in de kleuren van de pride vlag. “Metaforisch gezien zal iedereen zichzelf letterlijk vertegenwoordigd zien”, aldus Hatter pride. De dansende menigte op de kade zal hun dansbewegingen teruggekaatst zien op de spiegels. Dit sluit geheel aan op het thema van de pride dit jaar: You Are Included.

Speciaal materiaal voor een bijzonder project dat is uitgevoerd door Prideboten.

Van schets naar resultaat


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer