Airtex Google stand ISE

airtex google stand ise

Bericht: 7 maart 2020

Prachtige stand van Google op ISE

Gefeliciteerd!

Twee jaar geleden werd de stand van Google op het IBC nog bekroond met de titel ‘Best Larger Free Design Stand’. Destijds gingen de credits al naar Sfeer op Maat en Elles & Hellen Decor & Architectuur. In opdracht van The Oval Office hebben zij destijds deze prachtige stand gerealiseerd.

Dit jaar is Google tweede geworden in de categorie medium van de ISE Stand Design Awards. En wederom gaan de credits naar Sfeer op Maat en Elles & Hellen Decor & Architectuur, in opdracht van The Oval Office.

Dit jaar was ook Stick to the Brand van de partij. Zij hebben een Google Experience gecreƫerd waar de bezoekers in Google stijl op de foto konden.

Airtex, veel gebruikt materiaal standbouw

In de stand is voornamelijk het materiaal airtex verwerkt, maar de standbouwers hebben ook gebruik gemaakt van lightbox textiel en het plaatmateriaal forex.

Airtex is een veel gebruikt materiaal in de standbouw en kan prima worden verlijmd of bespannen op de wanden. Dit matte materiaal met intensieve kleurkracht was dan ook uitermate geschikt voor de photobooth van Stick to the Brand.

Een paar fantastisch plaatjes:
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer