Corona virus

corona virus exposurecompany

Bericht: 20 maart 2020

Maatregelen Corona virus

Richtlijnen RIVM

Zondag 15 maart 2020 werden er door de Nederlandse regering extra maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het COVID-19, beter bekend als het Corona virus, zoveel mogelijk tegen te gaan.

Zoals bij ieder bedrijf staat ook bij ons de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. Sinds maandag 16 maart is er iedere dag iemand aanwezig op kantoor, de overige medewerkers werken volledig vanuit huis. Verder volgen wij de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM.

Wij zijn bereikbaar

Offertes kunnen worden opgevraagd en bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085 210 44 98 of per mail info@exposurecompany.nl.

Ophalen van goederen

Tijdelijk laten wij geen orders afhalen, maar laten deze altijd leveren door één van de bezorgdiensten waar wij normaliter ook mee werken. Dit om contact met onze medewerkers zo beperkt mogelijk te houden.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 28 april 2020.

Met bovenstaande maatregelen leveren wij onze bijdrage de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Wij vragen je begrip en medewerking.

Rest ons niets anders dan iedereen die, op welke wijze dan ook, door het virus getroffen wordt, heel veel sterkte te wensen!

Team Exposure Company


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer