Amsterdam Fashion Week

amsterdam fashion week

Bericht: 8 september 2018

Vernieuwde Amsterdam Fashion Week @ Museumplein

Allround experience

Styliste en onderneemster Danie Bles is het nieuwe gezicht achter de Amsterdam Fashion Week (AFW). Vorig jaar november nam de mode-onderneemster het platform over van de Telegraaf Media Group (TMG) en besloot het in een nieuw jasje te steken.

Het evenement moest toegankelijker worden voor iedereen en vindt daarom plaats midden in de stad, op het Museumplein. Bles wil het een ‘allround experience’ maken, zoals de Fashion Week in steden als New York, London, Milaan en Parijs.

Programma

Op het programma ‘see now buy now’ shows, livestreams, bekende namen en jong talent. Ook de bekende supermarkt Lidl lanceert dit weekend zijn collectie op het Museumplein, de kledinglijn is ontworpen in samenwerking met Heidi Klum.

Montage klus

Op het Museumplein hebben wij een layherconstructie van 92 x 42 meter om een aluhal geplaatst. Vervolgens het layher aangepast om er doeken op te kunnen hangen, deze geheel bekleed in stijl van de AFW. Print op frontlit lightblock, waaronder doeken van maar liefst 93 x 7 meter. Ook de entrees en nooduitgangen hebben we voorzien van passende prints.

Een megaklus welke we in slechts 2,5 montagedagen hebben geklaard.

Kleine impressie:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer