Materiaal: PVC  Gewicht: 510 gr/m²  Brandwerend: ja  Bedrukking: UV  Max. breedte: 500 cm  Textuur: mat 
Afwerking: schoonsnijden, om- en tunnelzomen, ringen, kederprofiel, klittenband  Toepassingen: grootformaat reclame en decoratie  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Frontlit lightblock

Volledig lichtdicht materiaal

Frontlit lightblock is, zoals de naam al aangeeft, een materiaal dat volledig lichtdicht is. Het lijkt op het bekende frontlit, met bijna dezelfde eigenschappen. Net zo geschikt voor XL printing.

Alternatief voor blockout

Het materiaal, ook wel bekend als frontlit blackback, is een perfect alternatief voor blockout als het gaat om eenzijdige bedrukking. Met een aantal voordelen: het materiaal is lichter in gewicht én nog aantrekkelijker in prijs.

Standaard leveren wij een gecoate PVC van 510 gr/m² in iedere gewenste afmeting. De maximale rolbreedte is 500 cm, grotere afmetingen worden aan elkaar vastgemaakt met ons wig-lassyteem voor een vrijwel onzichtbare, schone verbinding. Ook contour snijden is mogelijk.

EcoSymbool
Liever een PVC-vrije versie?
Kies dan voor ECO block. Het materiaal heeft dezelfde eigenschappen als de klassieke variant.

    

Foto: Foto van een project waar heel wat m² frontlit lightblock is gebruikt, ruim 7.500 m². Op de foto is goed te zien dat het materiaal het licht van de TL-balk niet doorlaat.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer