Anderhalve meter in Carré

anderhalve meter carre Foto: Nathan Reinds

 
Bericht: 8 juli 2020

Heropening Koninklijk Theater Carré

Heropening door talkshow M

Na een maandenlange sluiting gaan de deuren weer op een kier open! Zonder maximaal aantal personen, mits anderhalve meter wordt gehandhaafd, mogen er weer bezoekers ontvangen worden.

De heropening van Carré werd gedaan door talkshow M. In deze speciale uitzending ging host Margriet in gesprek met gasten over onder andere de corona crisis en de impact daarvan. Onder andere op de cultuursector. Aan tafel onder meer Madeleine van der Zwaan, directeur Theater Carré.

S A M E N

S A M E N, speciale voorstellingen in een unieke en intieme setting. Een samenwerking tussen Carré, Theater Bellevue en De Kleine Komedie. Van 2 tot en met 8 juli optredens van diverse artiesten die in deze periode in één van deze drie theaters te zien zouden zijn.

Anderhalve meter in Carré

Met de eis anderhalve meter tussen bezoekers te kunnen garanderen, moest er ook nagedacht worden over de zaalopstelling. Inmiddels heeft de zaal een metamorfose ondergaan en ziet er fantastisch uit met dank aan De Eekhoorn Dutch Furniture.

Ook in de rest van het gebouw zijn de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van haar bezoekers en medewerkers te waarborgen. Zo zijn er duidelijke looproutes gecreëerd, signing en markering in- en outdoor duiden aan 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Hier hebben wij een bijdrage aan mogen leveren in de vorm van vloerstickers, posters en uiteraard het hartverwarmende geveldoek ❤️

Tenslotte kan er ook nog een plekje gereserveerd worden voor een hapje en drankje op misschien wel het mooiste terras van Amsterdam… Naast het terrasgedeelte ook een heus mini stadsstrand aan de Amstel.

Bereid je voor op je bezoek aan Carré

Zo ziet anderhalve meter in Carré eruit…
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer