Pathé drive-in bios

pathe drive-in Foto: Willem Vernooy

 
Bericht: 4 augustus 2020

Dagelijks bioscoophits vanuit je eigen auto

Pathé opent enorme drive-in bioscoop in Amsterdam

Deze zomer kan je dagelijks, vanuit je eigen auto kijken naar de bioscoophits van afgelopen jaar. 31 juli jl. opende bioscoopketen Pathé een drive-in bioscoop op het terrein van evenementenlocatie Borchland.

Voor de kids op het programma onder andere Aladdin, The Lion King, Minions en Frozen 2. Maar ook de met de Oscar bekroonde films Bohemian Rhapsody en Green Book.

LED scherm van 16 x 8 meter

De films zijn te zien op een enorm LED scherm van maar liefst 16 x 8 meter van De Wit Events. Dagelijks worden er van ’s middags tot ’s avonds films getoond. En zoals in de bioscoop is ook hier frisdrank, M&M’s en popcorn verkrijgbaar.

De Pathé drive-in bios biedt plaats aan 120 auto’s en een ticket kost €22,50 per auto ongeacht het aantal inzittenden. Uiteraard worden de anderhalve meter maatregelen gewaarborgd.

Zelf een filmpje pakken?
Kijk voor meer informatie dan op www.pathe.nl/drivein.

In samenwerking met zusterbedrijf Upside-down hebben wij de aankleding van het terrein mogen verzorgen. Het terrein is afgezet met ruim 90 meter bamboe matten. Voorzien van de nodige signing, waaronder de nooduitgangen en banners voor de dranghekken met de rijnummers. De constructie waar het scherm in hangt is voorzien van zwarte layherdoeken.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer