Barack Obama in Nederland

barack obama in nederland

Foto: Dan Taylor

Voormalig president Amerika in Nederland

Obama is spreker leiderschapsseminar

Barack Obama was de afsluitende spreker van het Forward Thinking Leadership seminar, georganiseerd door DenkProducties en AFAS Software. Ben Tiggelaar interviewde deze iconische inspiratiebron.

De sprekers zijn de allerbeste experts in leiderschap; Marshall Goldsmith, Michaela Deprince, Daniel Shapiro, Steven van Belleghem, Gillian Tans, Alexander Klöpping, Ali Niknam, Maggie Macdonnell, Joris Beckers, Ben Tiggelaar, Jim Stolze en Bas van der Veldt.

Bijzondere verhalen

Het levensverhaal van Michaela Deprince is het toonbeeld van doorzettingsvermogen en wilskracht. Van oorlogsweeskind tot soliste bij het Nationaal Ballet. Gillian Tans, CEO van het van origine Nederlandse Booking.com, in 1996 opgestart in Amsterdam en uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot één van ’s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Alexander Klöpping is een bekend Nederlands gezicht, hij weet alles van internethypes en -trends en Maggie Macdonnell wie in 2017 de ‘Global Teacher Prize’ in ontvangst heeft genomen.

Robot Sophia

Levensechte robot Sophia, bedacht door een bedrijf uit Hongkong, reist momenteel de wereld over en was één van de sprekers tijdens het leiderschapscongres. Sophia is de meest geavanceerde robot ter wereld. Tijdens het seminar houdt ze niet alleen een korte presentatie, maar gaat ze ook in gesprek met Jim Stolze.

Aankleding event

Voor dit bijzondere evenement hebben wij, in opdracht van Live Solutions, een groot deel van de aankleding mogen verzorgen. Het hekwerk rondom het terrein is voorzien van frontlit banners, vlaggenmasten (huur) met vlaggen waarbij de betonbakken van de mast zijn voorzien van een cover geheel in stijl van het event. En daarnaast nog indoor banieren, forex panelen, routing, peesdoeken en veel meer…


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer