Foto: bedrukte vlaggen voor de onthulling van het Kaasmeisje in Alkmaar.

Vlaggen bedrukken,
enkel- of dubbelzijdig!

Eyecatchers!

Wij produceren vlaggen van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De vlaggen bedrukken wij standaard op glanspolyester van 115 gr/m². Dit materiaal schijnt 90% door en is winddoorlatend.

Om de levensduur te verlengen worden de zomen dubbel gestikt. Desalniettemin raden wij aan je vlag boven windkracht 6/7 naar beneden te halen en daarmee de levensduur aanzienlijk te verlengen.

Vlaggen bedrukken kan al vanaf € 6,95!

Met de afmeting van 75 x 50 cm en vanaf 10 stuks, betaal je slechts € 6,95 per stuk.

Onze vlaggenstoffen zijn te bedrukken met elke gewenste tekst en/of afbeelding. De bedrukking is full color.

De standaard afwerking is omzomen en aan de mastzijde een kopband met D-haken. Andere afwerkingsmogelijkheden zijn tunnelzomen, ringen en klittenband.

Voor het bedrukken van indoor vlaggen of grote afmetingen gebruiken wij ook vaak solvotex flag, dit is een stevig textieldoek van 135 gr/m² met een matte uitstraling. De printbreedte is 5 meter.

ECO vlag

Wie kent ze niet, petflessen. Dé verpakking voor frisdranken en andere vloeistoffen. Deze worden gerecycled en wij maken hier nu vlaggen van. PETflag wordt, wat ons betreft, de nieuwe standaard voor vlaggen en banieren.

Altijd goed leesbaar en niet in spiegelbeeld?

Voor een hoge kleurintensiteit aan beide kanten is dubbelzijdige bedrukking niet nodig. Maar wil jij dat je vlag altijd goed leesbaar is en niet in spiegelbeeld, kies dan voor een dubbelzijdige variant. Deze zijn voorzien van lichtdichte zwarte of grijze tussenlaag waardoor de vlag niet doorschijnt en aan beide zijden goed leesbaar is.

Wil jij weten wanneer je de vlag officieel mag uithangen? Bekijk dan het vlaggenprotocol.

Wil jij vlaggen laten bedrukken, wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. Het materiaal liever eerst zelf even bekijken, vraag dan een gratis sample aan.
 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer