Materiaal: PVC  Gewicht: 330 gr/m²  Brandwerend: vertragend, B1 gecertificeerd  Bedrukking: UV print enkelzijdig  Max. breedte: 500 cm  Textuur: mat 
Afwerking: schoonsnijden, tunnelzoom  Toepassingen: banners, wanddecoratie  Indoor / outdoor: indoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Airtex greyback wandbekleding

Tover je saaie wand om tot één groot, kleurrijk, passend geheel

Airtex is een fijn geweven polyesterdoek met PVC coating. De mooie, matte uitstraling van een textieldoek, maar de eigenschappen van een PVC doek. Zo is het makkelijk schoon te maken, waterafstotend, brandvertragend en krasvast. De coating gaat kreukels en scheuren tegen.

Het materiaal is ook wel bekend als fotobehang en onder de naam walltex, artex of airtex magic. Het is zeer goed te verlijmen op een wand als een behang, echter stukken goedkoper dan vinyl en papier behang.

Het materiaal heeft een afmeting van 5 bij 30 meter, hierdoor kunnen wanden naadloos worden bekleed.

Haarscherpe afbeeldingen

Door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld. Het materiaal is UV-licht bestendig, waardoor de print niet verkleurd door de zon.

Airtex® is leverbaar met een grijze achterzijde (greyback), waardoor eventuele oneffenheden op de achtergrond niet door de print schijnen.

Airtex is zeer geschikt voor decoratie in openbare ruimte

Met de eigenschappen van het materiaal is het uitermate geschikt voor decoratie in openbare ruimte. Zeer geliefd bij standbouwers en veel gebruikt door interieurarchitecten in kantoren, ziekenhuizen, scholen, winkels, horecagelegenheden etc.

Duurzame alternatieven

Twee duurzame, PVC vrije alternatieven voor airtex zijn ECO tex en de zelfklevende variant, textielbehang.

    

Foto: airtex wandbekleding verwerkt in het interieur van familiebedrijf Ty-Le, dat zijn oorsprong kent in Vietnam. Totale uitvoering door Voshol Interieurconcepten.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer