Canal Parade 2019

canal parade 2019

Bericht: 29 augustus 2019

Eén van de memorabele hoogtepunten

Canal Parade 2019

Het meest bekende onderdeel en één van de memorabele hoogtepunten van de Pride is de Canal Parade. In 2019 zagen honderdduizenden bezoekers een bonte stoet van maar liefst 80 dekschuiten voorbij komen tijdens deze uitbundige grachtentocht.

In drie categorieën vielen er prijzen te winnen voor de deelnemers: beste statement, beste verbeelding thema en beste vormgeving.

Statement

In de categorie ‘statement’ ging het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) er met de eerste prijs vandoor. Een boot waarvoor wij de prints hebben verzorgd. Op de boot is een textielframe geplaatst, voorzien van peesdoeken met het statement ‘Een veilige klas voor iedereen’.

Vormgeving

Een andere boot met ons printwerk viel ook in de prijzen; PVH heeft de tweede prijs voor ‘vormgeving’ in ontvangst mogen nemen. PVH is één van ‘s werelds grootste kledingbedrijven en had – hoe kan het ook anders – een heuse catwalk aan boord. Voor de catwalk is het materiaal vloerschuim gebruikt. Verder zijn er ruim 500 lamellen van stadur verwerkt op de boot.

Thema

En als laatste de winnaar in de categorie ‘thema’ is Stichting 3Layhers Foundation. Een stichting met als doel het vergroten van de zichtbaarheid en bevorderen van de emancipatie van de LHBT gemeenschap. De boot is rondom voorzien van frontlit spandoek. De afbeeldingen van de Stonewall rellen zijn prints op het plaatmateriaal stadur.

De prijswinnaars van de Canal Parade 2019:

Gefeliciteerd!

Al met al was het voor ons weer een enorm succes en we zijn er trots op ons steentje hieraan bij te kunnen dragen. Nog even terugblikken?> Bekijk dan de aftermovie.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer