Materiaal: polyester (100% PVC vrij)  Gewicht: 230 gr/m²  Brandwerend: B1 gecertificeerd  Bedrukking: latex  Max. breedte: 320 cm  Textuur: mat 
Afwerking: om- en tunnelzomen, ringen  Toepassingen: grootformaat advertentie  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

ECO mesh spandoek

Lichter, beter, mooier!

ECO mesh is bijna volledig recyclebaar. Het is de duurzame variant op mesh.

De print via sublimatie en inkten (eco-certified OEKO-TEX 100 inkt) op waterbasis is ook milieuvriendelijk, zeker ook in het productieproces door het ontbreken van schadelijke geuren en bij contact met de inkt. De print is kleurvast en goed bestand tegen krassen.

Wij kunnen iedere gewenste afmeting leveren. Delen sealen wij aan elkaar met ons wig-lassysteem voor een vrijwel onzichtbare, schone verbinding.

Het materiaal is zeer goed te vouwen, waardoor transport eenvoudiger is.

Upcycling

Upcycling’ van het materiaal is ook heel goed mogelijk . Maak van je oude banner bijvoorbeeld eens een tas of tafelkleed. Niet alleen leuk voor eigen gebruik, maar ook als cadeau, relatiegeschenk, gadget of merchandise.

Wil je je hier liever zelf niet aan wagen, neem dan eens contact op met één van onze upcycle partners als RE-BANNER en Verdraaid Goed. Zij maken waardeloos weer waardevol.

    

Foto: In opdracht van energieleverancier Greenchoice en Stadsherstel Historisch Rotterdam een PVC vrij spandoek van 17 x 9 meter.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer