Foto:diverse tassen gemaakt van oude spandoeken en vlaggen.

Jouw oude vlag of spandoek waardeloos?
Niet langer! Upcycle het materiaal tot een fantastisch nieuw product.

VerdraaidGoed geeft een tweede leven aan je oude spandoek

Wij werken samen met een bedrijf dat een tweede leven kan geven aan jouw gebruikte vlag of spandoek. Dit doen zij onder de naam Beat The Bag.

VerdraaidGoed is het brein achter Beat The Bag. In opdracht van bedrijven bedenken zij toepassingen voor waardeloos geworden materiaal. Voorbeeld hiervan is de verwerking van spandoeken en vlaggen tot hoogwaardige tassen.

Recyclen

Zo’n 50 ton afval produceren we jaarlijks in Nederland. Op het gebied van recycling doen we in Nederland al jaren aardig ons best, maar op het gebied van direct hergebruik of upcycling kan er nog veel verbeteren. VerdraaidGoed gebruikt restmateriaal als directe grondstof voor nieuwe producten.

Sociale werkgelegenheid

De producten worden gemaakt in Nederlandse sociale werkplaatsen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de productie in Nederland worden ook grote transportafstanden voorkomen.

Laat van een oud, waardeloos spandoek een fantastische goodiebag maken, een sporttas voor je medewerkers of een mooie messengerbag als relatiegeschenk. Ook festivals hebben hiermee direct een super leuk merchandise item in handen.

Wil je meer weten?

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer