Hello beautiful

hello beautiful exposure company

Bericht: 16 januari 2018

Tweedaags bridal event

Hello Beautiful

Het weekend van 13 en 14 januari stond het World Fashion Centre in het teken van Hello Beautiful. Een tweedaags evenement, voorheen bekend als Say Yes To The Dress, rondom Randy Fenoli. Hét gezicht van het populaire TV programma.

Pure trouwbeleving

Twee keer per dag waren er shows van vooraanstaande bruidshuizen die hun mooiste collecties lieten zien op de catwalk. De presentatie was in handen van Randy Fenoli die alle vragen beantwoordde van de aanstaande bruidjes. Welke jurk past het beste bij je figuur? Hoe bereid je je voor op een bezoek aan een bruidsmodezaak? Meerdere keren per dag was er ook een persoonlijke meet & greet met Randy mogelijk.

Jurken passen in een private fitting room mét persoonlijk advies van de expert zelf? Deze dames genoten van een ware VIP treatment. Verder stond de beursvloer uiteraard vol exposanten, de leukste uit de trouwbranche. De bezoekers konden deelnemen aan diverse workshops en genieten van een hapje, drankje en muziekje.

Beurs aankleding

Eén van de vaste partners van dit evenement is Expo Flora Harmelen. Zij hebben weer een geweldige job verricht als het gaat om de aankleding van het event.

Wij hebben de nodige materialen mogen leveren. Voor deze beurs is er voornamelijk gebruik gemaakt van frontlit en forex.

Onderstaand een paar foto’s van het event:

#hellobeautifull #bridalevent #amsterdam


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer