Prideboten

prideboten.nl exposurecompany

Foto: prideboten.nl

Bericht: 5 augustus 2021

Gayprideboot wordt Prideboten.nl

Oprichter Martijn Sinkeler draagt het stokje over

Na tien succesvolle jaren geeft voormalig eigenaar en oprichter Martijn Sinkeler het stokje door een een nieuwe generatie.

“Ik mag wel zeggen dat ik blij ben met dit team. Na vele jaren gewerkt te hebben aan dit bedrijf is mijn missie voltooid; meer aanbod, creativiteit en kwaliteit brengen in leveranciers voor de botenparade. Dit team gaat dit voortzetten en uitbouwen.” aldus Martijn Sinkeler.

Het voormalige Gayprideboot verandert van naam en zal voortaan als Prideboten.nl verder gaan. Tevens is er een vernieuwde bedrijfsstructuur die opdrachtgevers van Prideboten.nl een nog sterkere toekomst beloven.

Joint venture

De nieuwe structuur is een joint venture bestaande uit het Amsterdamse evenementenbureau Dutch Standard, Productietijgers gespecialiseerd in event-producties en het Haarlemse Exposure Company gespecialiseerd in full service (XL) print en signing. De bedrijven zijn geen onbekenden van Sinkeler. Exposure Company levert al jaren de print en artwork aan het (voormalige) Gayprideboot.

Full service

De nieuwe eigenaren hebben als strategie de kwaliteit en full service verder te verbeteren en uit te breiden om zo opdrachtgevers nog vlotter en creatiever te kunnen bedienen.

Ook biedt het nieuwe kansen op het gebied van structuur en extra kennis en kunde op het gebied van grote evenementen voor haar huidige en toekomstige opdrachtgevers. Daarnaast wordt er op het gebied van afwerking en hardware geïnvesteerd en gaat de nieuwe organisatie nog meer in-house produceren. Prideboten.nl zal kantoor houden in Amsterdam met haar eigen warehouse en workshop onder de rook van Amsterdam.

Continuïteit waarborgen

Een aantal medewerkers van het kernteam zal aanblijven om de continuïteit te waarborgen. Zo blijft voormalig eigenaar en oprichter Martijn Sinkeler voor de overdracht nog als adviseur verbonden aan de organisatie;

“Pride-boten bouwen is een specialisme, maar is met de nieuwe eigenaren in zeer ervaren handen. Ik wilde al enkele jaren een goede opvolger hebben, maar de kennis en kunde ontbrak bij velen.”

“Ik had bij deze combinatie van nieuwe eigenaren meteen het idee dat zij niet alleen de kwaliteit en creativiteit konden handhaven, maar het bedrijf ook verder kunnen brengen. Ik draag dit bedrijf met trots en vertrouwen over aan dit energieke en gedreven team. De continuïteit de opdrachtgevers en dit nieuwe team vind ik erg belangrijk. Dit hoort gewoon bij een goede afhandeling. Ik zal daarom nop twee jaar beschikbaar zijn als consultant voor allerhande vragen en advies. Ik heb tien zeer mooie jaren mogen bouwen aan dit bedrijf en wens ze hetzelfde plezier en succes wat ik heb mogen ervaren bij dit fantastische project!”

De nieuwe eigenaren zien enorm uit naar de eerste zaterdag van augustus 2022. “De Canal Parade is een waanzinnig evenement en wij zijn erg gelukkig om daar vanaf nu een mooie bijdrage aan te mogen leveren.” aldus Sytze Wiersma van Dutch Standard.

Voor meer informatie en contact, kijk op prideboten.nl.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer