Reclame voor Horeca

reclame voor horeca

Foto: Tosti Creative

Bericht: 24 maart 2021

Steun de Amsterdamse horeca

Reclame voor Horeca, win-win situatie!

Het initiatief Reclame voor Horeca is een win-win situatie: goedlopende ondernemers adverteren op de A locaties van noodlijdende Amsterdamse horeca.

De horeca is natuurlijk al tijden lang gesloten en velen verkeren in financieel zwaar weer. Het initiatief ‘Reclame voor Horeca’ slaat een brug tussen adverteerders en de Amsterdamse horeca. Vele cafĂ©’s en restaurants zitten op A locaties, initiatiefnemer Tosti Creative biedt marketeers de mogelijkheid op deze A locaties te adverteren.

Het bureau weet waar het over praat! Naast dat ze actief zijn in de reclamewereld, hebben ze ook twee horecazaken. Het is een creatieve en tijdelijke bijdrage om de crisis door te komen.

Dirk van den Broek

Supermarktketen Dirk van den Broek is de eerste adverteerder die zich bij het initiatief heeft aangesloten en adverteren op diverse locaties in ieder geval tot het moment dat de terrassen weer open mogen.

Print op kanaalplaat

In opdracht van Tosti Creative hebben we de reclame uitingen van onder andere Dirk van den Broek geprint op kanaalplaat van 3,5 mm. De grootste print die we hebben geleverd is 1,5 meter x 80 cm.

Super mooi initiatief waarbij zich hopelijk vele goedlopende ondernemers uit heel Nederland bij aansluiten!
Wil jij ook adverteren of ben heb jij een horecazaak die een steuntje in de rug kan gebruiken, meld je aan op www.reclamevoorhoreca.nl.

Adverteerders Dirk van den Broek, Plus, Frank Seltzer, Youbahn, Kluun, Ben, Coca Cola en Van Bruggen Adviesgroep gingen je al voor:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer