Tien meest bijzondere projecten

tien meest bijzondere projecten

Foto: tien meest bijzondere projecten in tien jaar Exposure Company

Bericht: 6 september 2021

Tien meest bijzondere projecten

In tien jaar tijd niet alleen heel veel vierkante meters materiaal geleverd, maar ook niet alledaagse materialen en/of verwerkt in bijzondere projecten tot bijzondere eindresultaten. Wederom in willekeurige volgorde:

1. Fieldworkers

Ons materiaal is onder andere te vinden in de landbouw. Fieldworkers heeft de Weed-E, een wiedbed-kar op zonne-energie aangedreven, voorzien van transparant PVC met bedrukking om men tegen de regen te beschermen.

2. Liefdevolle boodschap

In winkelcentrum Oostpoort was er een hele lieve boodschap voor het winkelend publiek op… – hoe kan het ook anders – de dag van de liefde. Voor deze campagne onze abri frames voorzien van contour gesneden hart, 360° draaibaar.

3. Lancering Microsoft Surface Pro X

Voor deze campagne werd ‘expert’ Amy overvallen en tijdens een parachutesprong getest op haar kennis waarmee ze uiteindelijk de nieuwe Surface Pro X wist te winnen. Voor deze sprong hebben wij, in opdracht van Edelman, de landingsstip mogen produceren.

4. Strandstoelen

Bedrukte strandstoelen voor het prachtige terras aan de Amstel van Koninklijk Theater Carré. Strandstoelen bedrukken is voor ons geen alledaagse business, maar we kunnen het dus wel!

5. Beyonce en Trump

Hij ontbreekt op de foto, maar in de voorstelling ‘Het verhaal van het verhaal’ delen Ronaldo, Beyonce en Trump het podium. Levensgrote stadur poppen, contour gesneden, geleverd aan Het Zuidelijk Toneel en Theater Artemis.

6. Indoor fietspad

In opdracht van Expo Flora een indoor fietspad geleverd voor de stand van Babboe op de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam. De Babboe bakfiets kon er eigenhandig getest worden door de bezoekers.

7. Lampenkap

Een volledig gepersonaliseerde lampenkap voor Robeco. Print op decotex en zowel de onder- als bovenzijde voorzien van klittenband.

8. Beemster Kaas pak

Sinds 2016 is de stad Alkmaar het ‘Kussende Kaasmeisje’ rijker. In opdracht van DS&R Promotions Studio Von Gatzen hebben wij diverse materialen voor de onthulling mogen leveren, waaronder de stof voor dit fantastische ‘Beemster Kaas’ pak.

9. Print op multiplex

Het kunstwerk was een initiatief van de gemeente om nieuwe studenten te verwelkomen in de stad. De opdracht is uitgevoerd door Blauwdruk waar wij op onze beurt de letters aan hebben mogen leveren, print op multiplex.

10. Reuzenrad

En last but not least het reuzenrad dat wij hebben mogen voorzien van 680 m² meshdoek. Hierop werd een mooie show geprojecteerd tijdens de start van de campagne ROERMONDVOL licht.

Ook dit is slechts een deel van de leuke, bijzondere en mooie projecten die wij hebben mogen uitvoeren.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer