Allereerste klant…

klant duin en kruidberg

Foto: Landgoed Duin en Kruidberg

Bericht: 4 september 2021

Landgoed Duin en Kruidberg, klant van het eerste uur

Bernard Lensink over tien jaar Exposure Company

“Arjan en ik kenden elkaar al vanuit zijn tijd bij Amstelborgh uit een hospitality netwerk en hadden direct een klik, zowel op zakelijk als ook op persoonlijk vlak. Als gepassioneerd professional met een grote gastenfocus was ik zeer benieuwd op welke manier hij zich zou gaan storten op een nieuw avontuur in… drukwerk!

Volgens mij waren wij met Landgoed Duin en Kruidberg één van de eerste klanten van Exposure Company. Vanaf de eerste bestelling, die hij voor ons heeft geregeld, heeft hij altijd aan de gemaakte afspraken voldaan. Sterker nog, als één van de weinigen in zijn branche denkt hij echt mee, is hij flexibel, biedt hij de juiste kwaliteit tegen een goede prijs en zorgt hij ook bij tegenslag nagenoeg altijd voor een passende oplossing.

Het is bijzonder om te bedenken dat het alweer tien jaar is, dat hij met dit succesvolle avontuur is gestart. Exposure doet inmiddels veel meer dan alleen drukwerk.

Ik wens Arjan en alle collega’s van Exposure Company dan ook tenminste nog tien jaar van groei en mooie projecten in deze uitdagende branche. Indien hij zich met dezelfde passie en toewijding blijft inzetten als in de afgelopen tien jaar, dan kan het alleen maar een succesverhaal worden!”

aldus Bernard Lensink van Landgoed Duin en Kruidberg

 

En inderdaad onze allereerste klant met een bestelling van briefpapier, order AM110352. Wij willen Duin en Kruidberg dan ook ontzettend bedanken voor het vertrouwen de afgelopen tien jaar!


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer